jdd Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 czy jeśli taki komunikat mi wyskakuje gdy chce uruchomić plik mi wyskoczy == 16-bitowy podsystem Windows C:\Windows\system32\autoexec.nt. Ten plik nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk zamknij, aby zakończyć działanie aplikacji. Zamknij / Ignoruj == to mogę sprawić jakoś żeby takie komunikaty mnie już nie dręczyłym, a soft się instalował bezproblemowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...stem+%2BWindows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdd Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...