Ruido Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Znajomy prosil mnie o wycene laptopa, sadze ze moze dostac za niego okolo 1800-2200zł. Ale prosilbym was rowniez o opinie :) Laptop obecnie ma juz dwa latka. Acer Aspire 1302 XV: - AMD Athlon XP 1600+ - 14.1" TFT - 256 MB SDRAM - 20 GB HDD - FDD - 2x USB 1.1 - LAN 10/100 BASE T - 16MB grafika - zepsuty odtwarzacz dvd Z gory dziekuje za pomoc Edytowane 3 Lutego 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 on jest tyle wart ile ktos bedzie chcial za niego dac. ja dalbym 1000 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 boszz... jezeli masz nabijac durnie posty nie dajac zadnej konkretnej odpowiedzi, ani nie udzielajac pomocy to poprostu nie wpisuj sie do tematu. Stwierdzenie ze cos jest warte tyle ile ktos zaplaci jest po czesci oczywiste, ale trzeba pierw podac jakas cene by miec punkt zaczepienia podczas targowania sie ^^ Cen niemozna brac z sufitu tak jak to twoje tysiac zloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Looknij na Allegro po wycene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 mechl!k: mam juz spory starz i uwierz mi patrzylem ;] Dokladnie tego modelu na allegro ani na ebayu niema, przegladalem aukcje z laptopami innych firm o podobnych parametrach, i wyszlo mi to 1800-2200zl, ale zanim podam znajomemu chcialbym sie utwierdzic ze cena jest sluszna i nie jest naciagana w zadna strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Moze wezniesz za niego 2100zl-2300zl jak na allegro wszystko ladnie opiszesz dasz foto!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...