Walker3d Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czy ktoś wie kiedy w końcu server hostingowy TPSA ale userów neostrady zacznie "normalnie" funkcjonowac . Co do nich dzwonie to słysze " że za pare dni powinni się uporać z tym problemem" Dni własnie mijają a jakiejś poprawy nie widać . Moze ktoś z was ma jakies przecieki o co w ogóle chodzi z tym zamulonym serverem ? i kiedy coś się poprawi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Poprawi sie jak tepsa w koncu przydzieli lepszy serverek na swoj hosting. Bo jak narazie to mi sie wydaje ze tam wladowali jakiegos polpaka 2mbity na cala polske i mysla ze to bedzie smigalo bardzo ladnie. A narazie to tylko obietnice i nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Konto hostingowe na serverze TPSA mam ponad półtora roku , przez pierwszy ~ rok chodziło to tragicznie , tak jak teraz . Potem cos zmodernizowali i zaczeło w końcu chodzić jak prawdziwy server hostingowy . No i przez te pół roku dużo rzeczy tam powrzucałem no bo w końcu , server 100 MB fajnie chodi , bez limitów , więc żyć nie umierać . Także wątpie żeby to była wina łacza bo przez te pół roku to z tego servera jak się ściągało to osiągałem 80 KB/s do tego niech dojdzie z 5000 userów którzy ściągają w tym samym casie , także łącze musieli mieć dobre a co za tym idzie mają nadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 No mamy poprawe.. hosting tepsy albo dzisiaj chodzi wyjątkow dobrze.. albo cos poprawili u siebie :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No , zobaczymy na jak długo :wink: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Walker3d jak chcesz to sie moge w niedziele wypytac co i jak z tym hostingiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na razie faktycznie już pare dni chodzi normalnie :wink: BTW masz swoich ludzi w Telekomunie ??? :wink: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 oni nie mają problemu z łączem bo jak był ten syf to przez FTP transfery szły maxem mojego łącza (neo 1024) tylko coś z serwerem ale póki co jest spoko :) zobaczymy na jak długo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Na razie faktycznie już pare dni chodzi normalnie :wink: BTW masz swoich ludzi w Telekomunie ??? :wink: :-P 1298323[/snapback] cholera zapomnialem zapytac ... ale sale obok pracuje infolinia neo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 cholera zapomnialem zapytac ... ale sale obok pracuje infolinia neo ;] 1301579[/snapback] a zapytaj :) Bo kazdy chce sobie przewidziec kolejne zagrania owego serwera.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...