adi_em Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Mam pytanko. Czym można może posmarować lub cos wpodobie TT Silent Boost. Miałem z nim troche problemów. Nie wstawał, nie było odczytów RPM w BIOS'ie, nie chodził z pełną prędkością, temp. były wysokie itd. Jak się okazało, wentylator nie był do końca wciśnięty (nie był używany, kupiłem nówke, w sklepie...) i to mu przeszkadzało. Wcisnąłem i teraz jest bez problemu. Chodzi normalnie. No ale cóż, troszke hałasuje, może dlatego że się zatarł. Co z tym zrobić (prócz wymiany)? Prosze o wszelkie pomysły typu smarowanie, psikanie różnymi rzeczami. HELP!!! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .ObcY. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Smaruj nie pytaj, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 no ale czym..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no ale czym..? 1257956[/snapback] ja uzywam oleju do mechanizmow precycyjnych .... jedna kapka zatawia sprawe i oczywiscie brak pokladow kurzu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...