Piko Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Mam plyte B.AT AL 7 MS - 5164 P 133 jak to podkrecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Z tego co pamietam to stare pentiawki nie mialy jeszcze zablokowanego mnoznika - przynajmniej moje P75. Na poczatek sprobuj przez magistrale (na plycie powinien byc schemat zworek) a pozniej zacznij bawic sie mnoznikiem. Jezeli nie masz schematu ustawien zworek to probuj na slepo ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 jak nie masz usergujda to masz problem może coś sie na płycie znajdzie tak przy okazji jakiego producenta jest ta płytka> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 jak nazwa zaczyna się od HOT-xxx to jest to Shuttle a do wszystkich Shutlli mam instrukcj ena plytce 8) ! To napisz mi jaki to jest model dokładniej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Na ślepo nie kombinuj bo jak se napięcie zwiększysz to może być po procku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Na ślepo nie kombinuj bo jak se napięcie zwiększysz to może być po procku !Ryzyko zawodowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Dużo nie stracisz ! :lol: Jak byłby to Athlon to rozumiem, ale w Athlonach nie ma zworek :lol: 8) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...