abramakabra Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 W!T4M :) Mam, pewien problem z Direct Connect, mam chyba wystarczająco szybkie lącze (neostrada przez LAN ) a jak się lącze z jakimś hubem i chce sciągnąć listę plików od jakiegoś usera to czekam i pojawia się że time out :( I tak jest na każdym hubie, mam za wolne lącze, czy coś w ustawieniach tsza zrobić ? z goOory Thx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 pobaw sie portami i ustawieniami passive i active moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 tu masz wszystko opisane w zakladce FAQ http://hub.miniportal.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...