maxplayer Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Mam duży problem. Mam Durona 1GHz (Morgan) i nie mogę go podkręcić w żaden sposób. Jak dam mu choćby 10 MHz więcej to komp juz nie odpowiada. Próbowalem już w BIOSie i przez CPUCool'a ale ciągle to samo. Temperature na procku mam tak srednio miedzy 37 a 39. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) A pewnie reszte Twojego konfigu to ludzie mają wziąć z www.wrozka.pl :mur: edit: może jakieś szczegóły byś podał?? Edytowane 4 Lutego 2005 przez Cooli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxplayer Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Sorki zeczywiscie. Reszta mojego kompa to.Płyta główna Kobian KT133A, 320 MB CDRAM, Radeon 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Najlepsze co mozesz zrobic to w SZUKAJ wpisac morgan. Jest tam wszystko. :) http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/...p_painting.html To jak juz bedziesz wiedzial co to mostki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...