dex8 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam zewnetrzne ip, i w zwiazku z tym mam pytanie czy jest mozliwe zeby jak ktos mnie pinguje mial caly czas uplynol limit czasu zadnia nawet jak jestem online. Czy mozna zrobic to w windowsie czy trzeba firewalla ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Panel Sterowania - Zapora Systemu Windows - Zaawansowane - Protokól ICMP, Ustawienia: Odznacz "Zezwalaj na przychodzące żądanie echa" Zapewne to nie pomoże bo masz włączony NetBIOS przez TCP/IP, czytaj tu: (po angielsku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex8 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dzienkuje barrdzo oto mi chodziło ! :) Działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...