deviancer Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam ! Mam duży problem a mianowicie : Łącze się z netem (neo 640kb) połączenie nawiązane ok ! Odpalam IE i nie moge wyświetlić strony ! GG również nie działa ! Nie moge pobierać Updeatów do antywirusów ! Mam WinXP SP2. Pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A może scianka ogniowa jest źle skonfigurowana?? Używasz jakiegoś firewalla?? jak tak to go wyłącz na czas prób a jak masz tylko tego z SP2 to wejdz do centrum zabezpieczeń i tam go wyłącz. Może to pomoże... powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deviancer Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie mam już żadnej zapory ! Wyłączyłem wszystkie jakie miałem(usunołem) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...