Skocz do zawartości
pc_tomkac

Ukradli Mi Nokie N-gage (630 Zl W Plecy) Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Na Twoim miejscu poleciałbym do jego starych z mordą, że ich synek ćpa i kradnie.Mówisz, że albo oddają Ci za telefon albo lecisz na Policje po kolegów do derektora szkoły i Bóg wie kogo jeszcze i ich synek jest udupiony.Skoro syn buchnął im tyle kasy a oni nie zareagowali jakos nerwowo (ja bym sie wyrzekł syna na ich miejscu) można sugerować, że są dziani i powinni oddać kase pod groźbą zepsucia opinii o nich.Ja bym tak zrobił.Wyczuj moment gdy nie bedzie go w chacie, a bedą rodzice i do dzieła.Powodzenia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Twoim miejscu poleciałbym do jego starych z mordą, że ich synek ćpa i kradnie.Mówisz, że albo oddają Ci za telefon albo lecisz na Policje po kolegów do derektora szkoły i Bóg wie kogo jeszcze i ich synek jest udupiony.Skoro syn buchnął im tyle kasy a oni nie zareagowali jakos nerwowo (ja bym sie wyrzekł syna na ich miejscu) można sugerować, że są dziani i powinni oddać kase pod groźbą zepsucia opinii o nich.Ja bym tak zrobił.Wyczuj moment gdy nie bedzie go w chacie, a bedą rodzice i do dzieła.Powodzenia !

1259994[/snapback]

a jego rodzice powiedzieli by Ci:

masz na to dowody? byle frajer moze tu przyleciec i powiedziec "Panstwa syn ukradl mi fanta"

nasz syn mowi ze nic takiego nie zrobil i my mu wierzymy

KROPKA

Edytowane przez Radek_BVB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i w takich przypadkach warto miec naprawde dobre plecy ;) Mi takie zeczy sie nie dzieja, bo jak kiedys koles zajebal mi moja 7210 jak kupilem :/ Poszedlem do znajomego ziomka z dzielnicy i telefon mialem na nastepny dzien ;) Ale najlepsze jest to, ze za kolesiem 3/4 mojego miasta sie wstawi i na dodatek fajne ziomki z wrocka ;) W dzisiejszych czasach trzeba sobie zalatwic takie znajmosic :) Ja tam mam u kolesia wszystko za free bo calej dzielnicy kompy robie, jemu tez :P

A tak na powaznie to sie dowiedz, moze jacys dobrzy kumple maja tez znajmosci z tymi dresami tyle tylko, ze troche lepsze ;) Wtedy koles dostanie oklep i jak dobrze pojdzie odzyskasz fona ;)

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logować sie na forum o kręceniu kompów by prosić o porade w sprawie kradzieży ... ludzie to mają pomysły ...

jeżeli ta cała historia się naprawdę wydażyła to wg mnie masz 2 opcje:

1. popraw kondycje - ćwicz szybkie bieganie na przyszłość a potem załatw to z paroma kolegami - przycisnąć go i albo kase odda albo zbierać będzie na dentyste. zresztą jak odda to i tak bym mu dentyste 'zafundował' na pamiątke ... postraszyć go by też vendetty nie próbował ...

w razie czego pamietaj o szybkim bieganiu - w ten sposób wyjdziesz na twardziela ;]

2. sposób na frajera - omijaj go szerokim łukiem - nie patrz w oczy - nie zatrzymuj do pogadania z nim itd itp.

zapomnij o kasie - mamie powiedz że zgubiłeś telefon samemu, policje se daruj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załatw sobie jakiegos ASG krótkiego np. replike Beretty Pociągnij gościa za winkiel po lekcjach wyciągnij go, przeładuj i z uśmiechem an ustach powiedz: A teraz cie zabije. ;) W 99% działa.

1260727[/snapback]

Najlepiej z ASG cos takiego :) http://military.pl/s/m/TMGGB02.html tego sobie sprawie :) Zajefajny huk wystrzalu i co najwazniejsze to kopie :) A co do wyglady to naprawde wystarczy go troche zuzyc i wyglada jak orginal :]

Patrz zdjecie w karcie :) Fajnie sie w takie zeczy pobawic :) a na dodatek jak wychodzisz z kumplami ktorzy maja swira na punkcie wojska i wracacie za 3 dni i cale 3 dni w lesie :) I odrazu mowie, ze po takich wyjsciach i spotkaniach z dzika przyroda zaden twradziel nie bedzie Ci straszny :lol: A w szczegolnosci jak 3 dziki beda Cie gonic ;) Wtedy sie dowiedzialem, ze potrafie bardzo szybko wdrapywac sie na drzewo :lol:

Ale na takie wyprawy chodze z takimi swirami co z nozem startuja na dzika ;P Przynajmnije poznije jest dobre zarcie B)

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tacy pseudo twardziele najczesciej jak przyjdziesz z kilkunastoma duzymi kolegami i spuscisz manto to miekna i potem dziwnie cie unikaja i nie patrza w oczy :) Choc zdaza sie czasami - zadko ale sie zdaza typ co nie odpuszcza ale ten mi wyglada na mlota - ktory sobie pomysli po co mam sie nadstawiac skoro moge skroic innego frajera - i mysle ze musisz cos zrobic bo tak zostaniesz frajerem i bedzie cie kroil caly czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doradzajcie, a będziemy mieli jednego usera mniej na forum. Rozumiem, że na tweaku jest nas trochę, ale bez przesady <_<

Tutaj każde rozwiązanie może doprowadzić do nieoczekiwanego finału. Rozumiem, że niektórych ponosi, zgrywają macho, gnat, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l i po sprawie, ale niektóre wypowiedzi mogą przysporzyć tylko kłopotów.

Kierując się rozsądkiem - nie wiem co miałbym Ci doradzić.

DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ! Szczególnie dresiarskim bezmózgim debilom, którym wystarczy pokazać ich głupią morde w lusterku, powiedzieć "w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l mu" a on sam sobie nałoży po gębie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz nic nie zrobisz bo skoro mowisz ze to jakis narkus to [gluteus maximus] i jeszcze ma osiuedlowych dresow ze slamsow, wiec co ci zostalo nic nie zrobisz ?? No chyba ze sie nazresz koksu jakiejs mety :P omki pocwiczysz i nastepnym razem nie bedzie juz chcial pozyczac niczego :D a przy okazji jak bedziesz juz wygladal jak potwor to mozesz go wyklepac a jego kolesie cie nie rusza :D

Miales na N-gage masz i na koks :P

No chyba ze znajdziesz sobie w niedlugim czasie kolegow z wielkimi plerami :P do ktorych nawet tamte dresiki nie maja podjazdu

Chodz znam przypadek ze jeden kolo tez niezly kozaczek (mercedesik i wogole wozil sie z kolesiami) a tu nagle za byle gowno w czasie kiedy stal na chodniku kolo scmochodu ze swoimi ziomkami (niczego sie nie spodziewali) 6 kolesi zadni wielcy ani dresy wyszli nie wiadomo z kad rozniesli goscia i jego kumpli w pyl pocieli ich, autko skasowali i tak samo jak szybko sie pojawili tak znikneli :D a narzedzi to mieli fest noga od stolu metalowa rurka noze i siekiere :D i kolo choc byl chwat ale im juz sie nie odwdzieczyl

To takie gdybanie a tak naprawde juz nic nie da rady zrobic :( najlepszym wyjsciem chyba jest to ostatnie (chociaz z takimi ludzmi tez nie jest za dobrze trzymac)

Edytowane przez Andrew^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to widze tak

gadamy i gadamy i /SHIT/ to da

popiszemy se popiszemy i nic z tego nie bedzie, dalej bedziesz siedzial przed komputerem i zastanawial sie co zrobic a wreszcie nic nie zrobisz

najlepiej zamknac temacik a Tobie radze zrobic to co sam uwazasz za najlepsze rozwiazanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sytuacja moze nie jest smieszna... ale nastepny topic moze zalozyc ów koles i prosic nas o pomoc, bo ktos goni go codziennie z paralizatorem :))) a Ty tomkac, jak juz kupisz to cudenko to zastanow sie chwilke zanim go na kims wyprobujesz... i powodzenia w odzyskaniu mobila/kasy/inne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiewiem co robic pewnie przez to ze niepodejmowalem decyzji ktore ciagna za soba konsekwencje. prosze o odp od siebie zrobie to co napiszesz bo przez to forum mam mentlik w glowie a i tak niewiem co zrobic. moze zlym pomyslem bylo wrzucac to na forum?? moglbym zafundowac mu lanie juz jutro ale boje sie konsekwencji tej (niedoszlej) decyzji. Spuszcze mu lanie ale z opuźnieniem nawet niechce zeby wiedzial ze to odemnie mi wystarczy sama satysfakcja jak bedzie wygladal!! Wydaje mi sie ze to najlepsza decyzja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doradzajcie, a będziemy mieli jednego usera mniej na forum. Rozumiem, że na tweaku jest nas trochę, ale bez przesady <_<

Tutaj każde rozwiązanie może doprowadzić do nieoczekiwanego finału. Rozumiem, że niektórych ponosi, zgrywają macho, gnat, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l i po sprawie, ale niektóre wypowiedzi mogą przysporzyć tylko kłopotów.

Kierując się rozsądkiem - nie wiem co miałbym Ci doradzić.

DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ! Szczególnie dresiarskim bezmózgim debilom, którym wystarczy pokazać ich głupią morde w lusterku, powiedzieć "w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l mu" a on sam sobie nałoży po gębie.

1260876[/snapback]

To jak by Ci zakosili telefon wart 630 zl to bys nic nie zrobil :blink: Moj kumpel porzyczyl kiedys kolesiowi cala kolekcje kart DBZ i koles je opchnol i kupuj sobie biale. Niedosc, ze wj.... temu gosciowi to jak szedl odzyskac karty to tez paru dresom i co ?? i koles dalej zyje i normalnie funkcjonuje. Gdyby tu chodzilo o miliony zlotych to inna broszka ;) Ale jak zrobisz z siebie kozla ofiarnego to masz wogole przechlapane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego lubie 17 letnie dziweczyny ... a kolesie to ... CIOTY .... IDZ NA POLCJE DEKLU >.. Jak pokazesz mu ze .. moze Ci wszysko zabrac.. to jak Ci walnie spodnie to co ... bedziesz chodził bez......

Pogadaj..powiedz.. ze chcesz telefon .... nie ma ..?? Ok to 630 złotych ... Nie ..... To Policja..... I koniec...

NIe daj sobie na głowe wejsc... Zgwałćą Cie .. i co dalej bedzie spoko ....??????

CZŁOWIEKU WEZ SIE W GARSC>>><<<<

Nikt mi nieczego nie ukradł ..na ulicy nigdy .... Chociasz nie jestem Panem mietkiem z Siłowni ...

99 % To jest Psychika ..... A ty jestes słaby ...

Ukradli mu telefon . wie kto. ... a nawet widział .... I JEST SPOKO>>> BEDZIE CZEKAŁ AZ SYTUACJA PRZYCICHNIE >>

STARY .. MASZ JAJA WOGÓLE ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...