BeneVaco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam wszystkich mam płyte k7s5a i nieznacznie spuch mi jeden z kondensatorów co robić komp działa ale wolę nieryzykowąć proszę o rady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 zrób to co ja w tej chwili robie - jak najszybciej sprzedaj i kupuj abita NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 1 kondensator to jeszcze nie powod do paniki. Ale jesli tak bardzo nie daje ci to spokoju mozesz wymienic kondziolki. Kosztuja one grosze a ich wymiana nie jest trudna. Jesli jednak cie to przerasta popros o ich wlutowanie jakiegos elektornika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak kolega nadmienil , ja pozbyl bym sie plyty i kupil cos porzadnego (powodem wybrzuszonych kondensatorkow na twojej plycie jest zasilacz ) na 2 plyty ktore naprawialem (wymiana kondensatowrow w k7S5A) tylko jedna wstala pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Nie ma sensu wymieniac kondziolki beda pewnie drozsze od tej plyty :lol: Dozbieraj i kup Abita NF7 tak jak radzil MOS84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Właśnie rozglądam się allegro za jakąś ale najpierw musze sprzedać odtważacz mp3 dzięki za radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...