moadipek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 jakie jest max. fsb pamieci hynix???? chodzi mi o to na jakiech timingach ile pojda...a propo co lepiej kupic A-data 1x512 i uskladac kaseke i kupic drugie czy lepiej te hynixy 2x512???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A co my wrozki... Z Hyniami to loteria, albo trafia Ci sie zajefajne, albo lipne :P Moje na przyklad ida na 6-3-3-2.5 max na 245MHz... Jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 dokladnie tak jak napisal SpiderMAN, z tym ze raczej z d43 to ciezko trafic te gorsze, moje 2 x 256 lataja na 225 Mhz cl2 czyli bardzo elegancko, teraz szukam 3 kosci - 512 zeby tak latala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...