Skocz do zawartości
baymann9

Problem Z Grafiką (windows Xp Sp2)

Rekomendowane odpowiedzi

niedawno dokonałem wymiany karty graficznej z gf2 na gf4mx440

po instalacji sterowników (w czasie samej instalacji był komunikat, że sterowniki nie są podpisane tak jak trzeba czy coś takiego :D ) zauważyłem że po zalogowaniu sie przez chwilkę robi się czarny ekran

po sekundzie wszystko jest ok

nie przeszkadzałoby mi to, ale niedawno zainstalowałem windowsa xp sp2 i wystąpił problem

zdarza się, że się zrobi czarny ekran i taki pozostaje...

widać kursor myszki, można się nim poruszcać i tyle

jedyne co moge zrobic to wylogować się menadżerem zadań

da sie zrobić, żeby wogóle nie migało?

no i o czym świadczy ten 'powazniejszy' problem?

pzdr/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

IMHO - to sie nadaje bardziej do działu Karty Graficzne, no ale jak już jest...

Ten WinXP którego zainstalowałeś - miał zintegrowanego SP2? czy może SP2 dorzucałeś później? Może się źle zainstalował - to po pierwsze. Po drugie spróbuj zainstalować jakieś inne sterowniki, nie wiem jakie teraz są najnowsze do NV, bo przeszedłem do konkurencji :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

IMHO - to sie nadaje bardziej do działu Karty Graficzne, no ale jak już jest...

Ten WinXP którego zainstalowałeś - miał zintegrowanego SP2? czy może SP2 dorzucałeś później? Może się źle zainstalował - to po pierwsze. Po drugie spróbuj zainstalować jakieś inne sterowniki, nie wiem jakie teraz są najnowsze do NV, bo przeszedłem do konkurencji :)

Pozdrawiam.

1259478[/snapback]

Zgadzam się nie wszystkie detonatory działają dobrze, nieraz starsze dykty sa lepsze niż najnowsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi