pl00b00 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 czy na mojej jusz dosc leciewej mobo (tylko 4 lata :() ruszy gf 2 mx 400 64 mb, jesli obsluguje ona (tzn. mobo) agp 1 i 2 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 zapomniales napisac jakie masz mobo :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 ruszy, nie ma obawy... nie zauwazysz roznicy miedzy agp 4x a 2x przy tym mx-ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 czy na mojej jusz dosc leciewej mobo (tylko 4 lata :() ruszy gf 2 mx 400 64 mb, jesli obsluguje ona (tzn. mobo) agp 1 i 2 ??? a moze napiszesz jaka to MoBo?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 ruszy, nie ma obawy... nie zauwazysz roznicy miedzy agp 4x a 2x przy tym mx-ieNie byłbym taki pewny. Spotkalem sie z przypadkami, ze na starzych mobo nie chcialy isc nawet Rivy 2, zawieszaly sie podczas pracy w 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hmm... MX powinien ci pujść miałem płytę na chipsecie Ali Alladyn-pro 2 (czy jakoś tak) i mój MX200 chodził bez zażutów ale np: odpalałem na tej płycie ATI 128 Rage Pro i [gluteus maximus] zawieszał się w 3D Ale najprawdopodobniej do stabilnej pracy bedzie potrzebował AGP 1x (tak było w moim przypadku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 moje mobo to cos pc chipa chya jakis model na sisie, prawdopodobnie m571 czy 2 lub cos takiego, za choleere nie moge znalezc dokladniejszych informacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 moje mobo to cos pc chipa chya jakis model na sisie, prawdopodobnie m571 czy 2 lub cos takiego, za choleere nie moge znalezc dokladniejszych informacji Teoretycznie powinna odpalić, ale miałem "przyjemność" obcowania z tymi płytami (ale nie poamiętam dokładnie modelu) i nie mogłem odpalić tnt na tym badziewiu :twisted: :evil: Jaki masz tam procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 loknij do mojego podpisu i wszystko jasne ten gf chodzi na agp 2x :D a moja mobo terz nie jest za mloda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 mam pentaiwke 200 mmx, to tylko faza przejsciowa ma byc bo chce se tylko w q3 troche popykac, bo nowego kompa bede mial dobiero pod chinke ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 mam pentaiwke 200 mmx, to tylko faza przejsciowa ma byc bo chce se tylko w q3 troche popykac, bo nowego kompa bede mial dobiero pod chinke ;p Właśnie sie tego obawiałem... Czyli to ten sam pc chips na socket7 z któryma miałem wątpliwą przyjemnośćobcować - ta grafa nie odpali . BTW gorszej płyty w życiu w rękach nie miałem..... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 wiem ze jest do [gluteus maximus] bo tera jusz jestem madry:evil:, ale wtedy kupowalem mojego pierwszego kompa i nic o nich nie wiedzialem, tera jusz wiem co cza qpic. w tkim razie sproboje tak na wszelki wypadek wmontowac jakas i mosze odpali, a jak nie to cza wypatrywac sw mikolaja 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 O ile mnie pamięć nie myli próbowałem zamiast virga włożyć do tej płyty rive128 całe 4mb - niedało rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 thx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...