cadavre Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Proszę o poradę: co byście wybrali: 1x512MB DDR400 GeILa CL=2,5-3-3-6 na singlu, czy 2x256MB DDR400 TwinMOSa CL=2,5-3-3-7 na dualu. Pytanie to wynikło z tego, że GeIL jest "niby" mocniejszy z radiatorkiem, a TwinMOS bez radiatora. I co będzie się lepiej podkręcać (mam Epoxa 8RDA3I). PS Jakie będą przykładowe wyniki transferu w Sandrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A nie lepiej wybrać A-DATA :D Vitesta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek.R Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 bierz 1x512MB DDR400 GeILa CL=2,5-3-3-6 na singlu po pierwsze to juz nie bardzo opłaca się brać kości 256mb,bo są juz za małe,a jak kupisz 1x512 to po dołozeniu w przyszłosci drugiej kości masz juz 1giga,a tak to z tymi 256 trza sie tarmosić,a jeśli te dwa twiny chcesz na duala pod amd to odrazu ci powiem ze bardzo sie zawiedziesz tą wydajnością siakieś +5%,co innego na poatformie intela:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 a jeśli te dwa twiny chcesz na duala pod amd to odrazu ci powiem ze bardzo sie zawiedziesz tą wydajnością siakieś +5%,co innego na poatformie intela:) 1260471[/snapback] mozesz to jakos potwierdzic czy to tylko twoje nocne przemyslenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 w testach sandra itp daje duzo, ale prawdziwa wydajnosc tzn w gracj jest znikoma na dualu w axp. alecałkiem inna sprawa jest z a64, gdzie dual daje duuzego kopa p.s a te twonomsy to speed premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Thx za odp! Jeszcze jedno, myślałem też nad Hynixami, ale bardziej zależy mi na niskich timingach niż FSB (to około 200), czy jest możliwość odpalenia ich przy 2-2-2-5 na FSB200? Na teście www.egielda.pl odpalały się przy FSB220 przy CL2? Czy u mnie pójdzie: zmieniam pojutrze platformę na Epoxa 8RDA3I (nF2U400)? http://www.egielda.com.pl/fotki/tabela3.gif Więc jeśli Hynki to 1x512? OK! Edytowane 6 Lutego 2005 przez cadavre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 O ile mi wiadomo to Hynix gryzie sie z Epoxem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...