mArrAtoN Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam Postanowilem calkowicie wymienic chlodznie w swoim komputerze bo standardowe jest zdecydowanie za glosne :mur: Plyta Abit IS7, Celeron D 2,4@3,0 Czytalem troche na forum i wybralem takie chlodzenie: chipset: ZALMAN NB47 procesor ( nie wiem ktory wybrac): Zalman CNPS 7000B-Cu PENTAGRAM FREEZONE QC-92 Cu PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 Cu PENTAGRAM FREEZONE QVC-120 Cu I tu kieruje do Was pytanie, jakie chlodznie na procka wybrac, aby wszystko sie pomiescilo. Oczywiscie moga byc inne propozycje, ale zaznaczam ze zalezy mi na ciszy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Cisza i wydajnosc- jednak zalman ze wzgledu na jakosc wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam Postanowilem calkowicie wymienic chlodznie w swoim komputerze bo standardowe jest zdecydowanie za glosne :mur: Plyta Abit IS7, Celeron D 2,4@3,0 Czytalem troche na forum i wybralem takie chlodzenie: chipset: ZALMAN NB47 procesor ( nie wiem ktory wybrac): Zalman CNPS 7000B-Cu PENTAGRAM FREEZONE QC-92 Cu PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 Cu PENTAGRAM FREEZONE QVC-120 Cu I tu kieruje do Was pytanie, jakie chlodznie na procka wybrac, aby wszystko sie pomiescilo. Oczywiscie moga byc inne propozycje, ale zaznaczam ze zalezy mi na ciszy. Pozdrawiam 1261050[/snapback] Zalman CNPS 7000B-Cu plus Zalman ZM-NB32J - wejdzie z loozem ;) Zalman CNPS 7000B-Cu plus Zalman ZM-NB47J - bedziesz uprawial rekodzielnictwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...