marek.t Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no właśnei nie mam pojęcia jakie chłodzenie kupić do takiego procka, będzie krecony do okło 1Ghz, proszę o propozycję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no właśnei nie mam pojęcia jakie chłodzenie kupić do takiego procka, będzie krecony do okło 1Ghz, proszę o propozycję :wink: 1261349[/snapback] kilo miedzi i jakis wiatrak ;) odnosnie miedzi to w 4maxie sa odpowiednie bezwiatrakowe tuby ;) a jak w zestawie to cos z obrotami ~3000obr powinno dobrze chlodzic [w razie czego pare wentyli do budy ;) ] ew kup CPC [joke] tzn jakies nieshitowe WC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 szukałem na necice ale nie moge znalesc nic z zapinka na socket 370, nie wiem co zamontowac na tego pentiuma, pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 szukałem na necice ale nie moge znalesc nic z zapinka na socket 370, nie wiem co zamontowac na tego pentiuma, pomóżcie W moim necie jest :D Stestuj to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...