Lukas 82 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mam kartę graficzną Geforce 3 TI 200 Creativa i nie mogę włączyć obrazu na telewizorze. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty jakie były dostępne na necie. Telewizor mam podpięty do komputera poprzez kabel s-video. W opcjach karty włączyłem w zakładce aby wyszukało telewizor. Po zrestartowaniu telewizor się pojawił, ale jak go włączyłem to i tak na tv był czarny ekran! Jak to mam ustawić??? Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Sprobuj go podpiac pod chinch ,a nie S-Video. Niektore TV zwlaszcza te nieco starsze nie obsluguja sygnalu puszczanego z karty przez wyjscie S-Video(wlasne doswiadzcenia) . Czasem obraz jesrt poprostu czarno-bialy innym razem wogle go nie ma mimo ze masz ustawione podbnie systemy PAL/NTSC na TV i Karcie.Sam tak mam :?. Wydalem 30 zeta na kabel Euro<-->S-Video i mam na jednym TV czarny ektran a na nieco nowszym jest co prawda obraz ,ale czarno-bialy :? Mimo ze systemy sa prawidlowa ustawione. Po podpieciu poprzez chinch<--->Euro problem zniknal. Na moim starym dosc juz 21' SONY(7 Lat) jak i tym Thomsona 28' (ktory ma 2 latka) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 pusc obraz przez program: TVTool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...