mobius1981 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A wiec sprawa wyglada tak.. Kupilem w Niemczech DSLa G664T (Annex B) z zamiarem zainstalowania go na Neo+ .. no i d*pa bo nie doczytalem o tym Annexie. No ale twardo sprobowalem zainstalowac firmware z G604T i o dziwo chodzil bez problemu na Annex A. Po miesiacach postanowilem na kolejny najnowszy upgrade G604T machnac na moim G664T no i juz tego nie wytrzymal.. Nie wiem co sie stalo. Lampki sie swieca jest zresetowany . Po podlaczeniu Linkiem ( sieciowka ) lapmki migaja ale nie ma szans sie z nim połaczyc.. Mam wiec dwa pytania.. Czy jest ktos kto moze mi podniesc to urzadzenie powiedzmy proggramujac bios na starym firmwarze nawet z G664T - czyli odpowiedniego do niego?? bo sama firma D-Link pogwarancyjnego serwisu w PL nie ma a na gwarancji jak sa to wymieniaja ''sztuka za sztukę''.... Please Help...!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 elektronik i wgranie dobrego firmwareu, swoja droga czy przy aktulaizacji wypiales kabel telefoniczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobius1981 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no nie odpialem....czyli to tez moglo miec wplyw tak?? z drugiej strony jestem ciekaw jaki... po za tym...wlasnie szukaam takiego elektronika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 moze odpowiem w ten sposob, aktualizujac dlinka 604 czy inne routery zawsze trzeba odpiac modem, jako ze twoj jest zintegrowany z modemem.... http://www.expansys.com/forum.asp?man=D-LIN&code=110551 sprobuj rad z tego forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 o shit ... a myśmy w pracy 4 razy ugrejdowali bios bez żadnego odłączania :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...