Skocz do zawartości
Gość

Tani sklep

Rekomendowane odpowiedzi

"Witam i o zdrowie pytam" :D

Prosiłbym was wszystkich o linki do sklepów on-line i w miarę tanich.

Najlepszy jaki znalazłem to: http://www.polbras.com/intersklep/index.htm

A naj... hurtownia w necie:http://www.monell.pl/ ale to w Katowicach-trochę za daleko :cry:

Dzięki i pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za to głupie pytanie :D Ale jak chodze po tych sklepach komputerowych USA to aż żal dupe ściska że tam jest tak tanio :twisted: W jaki sposób można zamówić sobie w takim sklepie coś żeby przysłałi do Polski? Kto zamawiał coś w USA? Ile przesyłka? Jak to zrobić? A moze ktos jedzie do USA na zakupy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaaaaaaa. Jutro jadę do Stanów. Od teraz można składać zamówienia. :D

Nie no tak serio to przesyłka napewno nie będzie tania.Chociażby już wysłanie głupiego listu(jak jeszcze ktoś to robi) dużo kosztuje. Więc nie ma co o tym myśleć.

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za to głupie pytanie :D  Ale jak chodze po tych sklepach komputerowych USA to aż żal dupe ściska że tam jest tak tanio :twisted: W jaki sposób można zamówić sobie w takim sklepie coś żeby przysłałi do Polski? Kto zamawiał coś w USA? Ile przesyłka? Jak to zrobić? A moze ktos jedzie do USA na zakupy :D

jeszcze jakby sklep opisal co dokladnie jest w tej paczce to by ci mogli clo wrzucic :D no chyba ze na pudelku bylby napis gift :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zigi a najsmieszniejsze jest to ze te wszystkie sklepy sa we Wrocławiu :)

Good for YOU :wink: NOT for Me :evil: :evil:

moge wystawic w podobnych cenach sprzet na allegro w przypadku wplaty na konto calej kwoty wysylka 5zl :) no chyba ze cos drozszego i kurierem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zigi a najsmieszniejsze jest to ze te wszystkie sklepy sa we Wrocławiu :)

Good for YOU :wink: NOT for Me :evil: :evil:

moge wystawic w podobnych cenach sprzet na allegro w przypadku wplaty na konto calej kwoty wysylka 5zl :) no chyba ze cos drozszego i kurierem :)

Więc podaj cenę tego:AMD ATHLON XP 1600+/266 , DDRAM 128MB 2100 KINGSTON KVR266X64C25/128 , SHUTTLE DOT-AK35GT2 VIA KT333(ewentualnie GigaByte GA-7VA KT400 DDR 400, AGPx8, USB 2.0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drogo :P

he he he "drogo" zalezy gdzie sie zaopatrujesz jezeli tam gdzie ja to dla ciebie bedzie drogo ale niektorzy np nie maja dojcia i kupuja w zwyklych sklepach i dla nich moze byc to w miare tanio moze nie rwelacja ale napewno w weikszosci sklepach jak sie przejdziesz po miescie to znajdziesz te czesci drozej ni tu podalem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jakby sklep opisal co dokladnie jest w tej paczce to by ci mogli clo wrzucic :D no chyba ze na pudelku bylby napis gift :)

To kurvva wcale nie jest takie smieszne :evil:

Kupilem starszemu silniczek do lodki wartosc 95$ - wysylka bezposrednio ze sklepu w USA do Polski. Od miesiaca siedzi w warszawie na cle. Najpierw nie mogli znalezc faORT: ORT: ORT: ktury, sklep przyslal nowa to nie mogli jej zrozumiec i chcieli tlumaczenia. Teraz ja zrozumieli ale zadaja potwierdzenia ze za silnik zaplacono :evil: :evil: :evil: Czy ktos przy zdrowych zmyslach wyslalby cos do dzikiego kraju gdyby mu za to nie zaplacono :?: :?: :?: Tak na marginesie clo ma wyniesc 3% :!:

Wiem ze to off-topic, ale jak o tym mysle to mnie krew zalewa :evil: Uwazajcie z przesylkami ze bezposrednio z zagranicznego sklepu do polski, wedlug prawa do 45Euro jest zwolnine a potem to juz kurvva masakra :evil:

Tylko przywoz osobisty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kurvva wcale nie jest takie smieszne :evil:

Kupilem starszemu silniczek do lodki wartosc 95$ - wysylka bezposrednio ze sklepu w USA do Polski. Od miesiaca siedzi w warszawie na cle. Najpierw nie mogli znalezc faORT: ORT: ORT: ktury, sklep przyslal nowa to nie mogli jej zrozumiec i chcieli tlumaczenia. Teraz ja zrozumieli ale zadaja potwierdzenia ze za silnik zaplacono :evil: :evil: :evil: Czy ktos przy zdrowych zmyslach wyslalby cos do dzikiego kraju gdyby mu za to nie zaplacono :?: :?: :?: Tak na marginesie clo ma wyniesc 3% :!:

Wiem ze to off-topic, ale jak o tym mysle to mnie krew zalewa :evil: Uwazajcie z przesylkami ze bezposrednio z zagranicznego sklepu do polski, wedlug prawa do 45Euro jest zwolnine a potem to juz kurvva masakra :evil:

Tylko przywoz osobisty...

a nie mowilem :lol: ale te 3% to nie az tak duzo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, o to chodzi ze te 3% to nie duzo. Sam bym im w zebach te pieniadze zaniosl, tylko ze oni trzymaja ta pieprzona paczke od miesiaca i jeszcze nic konkretnego nie bekneli. :evil: I to jest przesrane

Te 3 % to wiem sam z siebie bo studiowalem miedzy innymi specjalnosc handlowo-celna. Zreszta w sieci sa taryfy celne jak ktos chce sprawdzic.

BTW jezeli paczka ma wartosc ponad 350 Euro to placi sie juz pelna stawke - dla USA to 30%. A myslalem zeby wyslac do siebie panel LCD. Tu 17' zaczynaja sie od 450$. Az zal dupe sciska :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi