ETHNE Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jakie polecacie pamieci ddr 400 2x256 na dualu zeby dobrze sie kręciły i dobrze wspólpracowaly na abicie nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Misiu duzo jest dobrych , zalezy jakie masz mozliwosci i ile kapuchy :) Ja polecam cos na TCCD: Gskill, Adaty, niewiem czy sa OCZ VX o tej pojemnosci i do VX musisz miec duzo juice'u. A tak btw to poszukaj najpierw searchem , miliardy takich topikow bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jakie polecacie pamieci ddr 400 2x256 na dualu zeby dobrze sie kręciły i dobrze wspólpracowaly na abicie nf7 1262321[/snapback] A-DATA VITESTA 256 MB DDR566 !!TCCD!! lub A-DATA VITESTA 256 MB DDR600 !!TCCD!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ETHNE Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 max 350 zł wiem że to chyba niewiele,wiec polećcie mi coś za mniej wiecej tyle. Za dady serdecznie dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 to łykaj jakies Wilki z seri WOLF EXTREME DUALL DDR chyba najlepsze kostki na te czasy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...