Skocz do zawartości
tony hawk

Praca W Sklepie Komputerowym

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D

Czy jest tu ktoś kto pracuje w sklepie, albo zatrudnia kogoś w swoim sklepie :?: ja mam obecnie 20 lat i ucze sie zaocznie więc chciałem znaleźć jakąś prace na kilka miesięcy i znalazłem właśnie ogłoszenie o prace w sklepie komputerowym, a dokładniej to na magazynie ;) w ogłoszeniu było napisane że wymagana jest znajomość sprzętu komputerowego i w sumie co nieco intereseuję sie sprzętem, ale obawiam się, że może wiem za mało hehe :lol: czy mógłby ktoś coś podpowiedzieć jak wiele się wymaga od takiego pracownika na magazynie? boje sie troche że zrobie z siebie pośmiewisko jak pojade i nie bede potrafił wydusić z siebie słowa na jakieś zadane mi pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej :oops: nie wiem czy wystarcza podstawowa znajomość podzespołów komputerowych, czy trzeba znać jakieś szczegółowe parametry/dane techniczne

proszę o info osoby w temacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na magazynie to chyba nie musisz sie aż tak znać ale lepiej pocztaj troche na tym forum o różnych sprzętach. Jest taki temat na forum o akcjach w serwisach pc przeczytaj kogo tam przyjmóją to będziesz pewniejszy siebie.

To jest moje zdanie, czyli osoby która nigdy nie pracowała w sklepie albo magazynie z częściami komputerowymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pracowalem na wgk z pol roku... niby byl im potrzebny ktos do kabli.. bo nikt sie nie znal... w koncu wyszlo ze zajmowalem sie testem sprzetu, sprzedaza, kablami i wszystkim innym co z kompami zwiazane :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi