.:GurU:. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam, Tak się stałoż niewidomo skąd mam tą kierownice ale bez zasialcza może mi ktoś napisać jakie napięcie przy jakim prądzie daje ten zasialcza żebym mógł go sobie zmontować, ewentualnie mile bardzo mile widziane instrukcje odnośnie instalacji tej kierownicy i czy ona bez zasilacza działa właściwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nikt nie ma takiej kierownicy coby podac co pisze na zasilaczu? ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Hej! ja też posiadam taką kierownice, jednak zasilacza też nie mam :angry: czy wiesz moze jakie napiećie już tap przxychodzi??? I jeszcze ważniejsze pytanko, czy masz może STEROWNIKI do tej kierownicy. BARDZO PROSZE O POMOC w tej sprawie. POZDROWIONKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .ObcY. Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Tam bez zasilacza niebyło wibry czy wcale nie działała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...