sebaku17 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Cze!!! Jutro sprzedaje stary juz wysłuzony sprzęt!!! Mam nadzieje że dostane za niego gdzieś 1600 zł. Uzbierane mam 600zł więc chciał bym się wam poradzić jaki sprzęt mogę kupić za 2200zł bez monitora. Chciał byma aby na tym sprzecie nie było żadnych problemów z grami bo na obecnym jaki mam to w GTA3 musiałem grać na minimalnych detalach a i tak gra czasami dostawała czkawki. Poradzcie mi pliss jaki ma to byś sprzęcior za 2200 zeta aby gry śmigały bez zastrzeżeń!!! Za rady serdecznie dziękuję!!! Pa pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Po pierwsze napisz swoj stary config :) Bo niewiadomo czy tak od razu te 1600 za niego dostaniesz 8) Co za 2200zl? AthlonXP 1600+ Gigabyte GA-7VRXP 256 DDR 333MHz MSI GF4Ti4200 64MB DDR Maxtor 40GB 7200rpm wychodzi ok. 2200-2300zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Może coś takiego: Procek [może A1700+ albo A1600+] Pamięć [256MB DDR266] Dysk [seagate 40gb barracuda IV] Grafika [Radeon 8500 lub 9000] jak nie kupisz najdroższych brakujących komponentów i zejdziesz o jedno oczko z wypasionej płyty głównej to powinieneś zmieścić się w 2200zł... Absolutnie nie polecam Celerona!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ewentualnie spróbuj wziąć jakiś cennik i samemu zobaczyć na co Cię stać a na co nie... orientacyjnie może być np. http://www.intax.pl [można złożyć zestaw online] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ta rozmawiałem z bratem włściciela tego sklepu i mi mówił jak tam ludzi w bambuko robią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ta rozmawiałem z bratem włściciela tego sklepu i mi mówił jak tam ludzi w bambuko robią.a gdzie nie robią? za to można sobie na stronce sprawdzić ''ile by kosztował taki zestaw'' ... ceny wszędzie są podobne :) zresztą nie miałem zamiaru niczego reklamować :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Interloper: A jak robią? Bo właśnie się rozglądam za tym i owym i ten sklep brałem między innymi pod uwagę. Więc jak znasz jakieś szczegóły to rzuć na forum. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...