piohal Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Sluchajcie, przesiadam się z nvidii na Radeona. jakie stery są obecnie sprawdzone i działają stabilnie? Kupowana karta to R9950XT Gecube. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Szukaj.. szukaj i jeszce raz SZUKAJ :mur: :mur: a jak już znajdziesz to poczytaj to co znalazłeś. polecem: :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 nie prościej napisać jakie stery? Mniej byś się nastukał. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Pracuje na orginalnych najnowszych katalizatorach 5.1 i wszystko śmiga aż miło!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nie prościej napisać jakie stery? Mniej byś się nastukał. :) 1263515[/snapback] staram się poprostu przyzwyczajać ludzi do korzystania z SZUKAJKI ;) Ja też używam Katalizatorów 5.1 Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja polecam Omegi - jakos zawsze mialem z nimi lepszy kontakt ;-) i zwykle sa nieco bardziej dopracowane :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A ja jade na 4.12 ATI i nie narzekam. Cooli zycze powodzenia ja rowniez atakuje ludzi by uzywali szukajki ,a nie zakladali tematy np " o le moge podkrecic R9800 PRO" :( Mimo ze pare tematow nizej jest duzy topic na temat tej karty :? Takich przypadkow dziennie jest niestety wiecej niz jedna ehh i nic sie w tej sprawie nie zmienia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...