Hipo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Czy to możliwe żeby standardowy ddr-333(no name) potrzebował napięcia 2.7V???? Bo moja kostka po włożeniu na normalnym na pięciu nie działała, dopiero po zwiększeniu do 2.7v komp wstał. PS czy jest wogóle jakiś program który pokazuje częstotliwość pracy pamięci ddr?? w wincpuid tam gdzie powinna być ta wartość jest puste pole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Naprawde nikt nic nie wie o takim programie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 A ja powiem tyle ze problemem jest plyta... Moje pamieci tez dziwnie chodza na tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mi częstotliwość pracy pamięci pokazuje EasyTune :) i pokazuje 333 - więc nie wiem czy draniowi wierzyć :/ pamiątki mam pc266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sandra pokaże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...