binek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Hmm no nareszcie dzisiaj ma byc plyta glowna... ASUS A8N-SLI Deluxe. Wszystko zaczelo sie tak... Zamowilem plyte glowna w siriusie, przeprowadzilem sie wiec zmienilem najpierw w profilu dane, po zamowieniu napisalem sam od razu maila ze potwierdzam kupno i prosze o szybka wysylke, poczte wysylalem od kolegi bo sam neta jeszcze nie mialem w nowej chacie. Przychodze tego samego dnia do niego tylko troche pozniej a tu mail od kolesia z siriusa, zebym potwierdzil zakup (przeciez juz to zrobilem) zaraz po tym wyslal maila ze w sumie to jest mala ilosc sztuk i nie wie czy starczy dla mnie. Po chwili przyszedl od jakiejs kobietki mail z prosba o potwierdzenie, zaraz po tym znow ze plyty dopiero jutro beda ale w malej ilosci i ze duzo bylo zarezerwowanych i mozliwe ze dla mnie nie starczy... OK Jak nie starczy to jutro dacie mi znac, zaraz mail zeby potwierdzic adres... Forma przedluzenia kontaktu z klientem? Pozniej czy moze chce kurierem paczke, pytaja sie mnie w koncu czym wyslac, oczywiscie funkcja przy zapowieniu jest dostepna aczkolwiek wybralem poczta polska priorytet, bo taniej, nie wiem dlaczego mnie sie znow pytali... Na koniec byly maile juz tylko z informacja ze plyty sa i pozniej dadza znac czy starczy, pozniej ze bedzie u mnie w piatek i ze juz wyslana paczka. Dzis jest wtorek a paczki nie mam dalej, okazalo sie po numerze do trackingu ze podobno 'odmowilem odebrania paczki' verry funny ale specjalnie siedzialem caly dzien w domu i o godzinie 13:00 na pewno bylem i z checia bym ja odebral... no to w poniedzialem mail od siriusa dlaczego nie odebralem paczki i czy mam zamiar ja odebrac czy ma sie wrocic do nich, ja mowie jakiej paczki nic nie przyszlo, musialem zadzwonic do wspanialego GLS ktory nie ma oddzialu w kaliszu (servisco i stolica ma) tylko najblizej w lodzi... przed tym dodzwonilem sie do GLS gdzies indziej, lacznie wykonalem 3 telefony i znow ta gadka ze nie chcialem odebrac paczki, no ale dzisiaj zadzwonilem jeszcze raz i podobno jest w drodze do mnie, ciekawe czy tym razem trafi... No to za ta przygode potrace sobie z tej plyty glownej 150zl, jak kurier nie bedzie chcial jej wydac to mu ja chyba wyrwe :D Moze powiedziec ze to nie jest pierwszy raz, bo trzeci, wczesniej raz tak mialem przez stolice i servisco, obie firmy tlumaczyly sie ze nowy pracownik pomylil sie pewnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja miałem też dość dziwną sytuację. Pan "kurier" zaparkował przed moim blokiem (ma dusza była uradowana, albowiem czekałem na przesyłke już 3 dni...) no i obserwowałem go z okna... patrze... a on wysiadł sobie z samochodu i zaczął palic papieroska ( ?_?' ). Po wypaleniu owego papierosa otworzył bagażnik i wyjął mą paczuszke... lecz niestety nie był na tyle sprytny i nie trafił do mojej klatki tylko do klatki obok. Wtedy pomyślalem ze to pewnie nie moja przesylka.Po chwili wyszedl z tej klatki (razem z paczką) i zaczął sie rozglądać... <_< wszedl w koncu do mojej klateczki i... i nic... chyba domofon cyfrowy to dla niego zbyt skomplikowany sprzęt... Wyszedl z klatki (znowu z paczką) wrzucil ją do bagaznika i odjechal... gdy wyslalem maila z zapytaniem kiedy bedzie paczuszkencja to otrzymalem odpowiedz iz owy kurier nie mogl znalezc mojego adresu.......................................................................... ............................................... :mur: :mur: :mur: Jaki z tego morał drogie dzieci?? - wole beeeez :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) heh mialem podobny numer z szybka paczka ( swoja droga tez zakup w siriusie ), poniewaz paczka maila na 100 % przyjsc a byla juz 15 postanowilem zadzwonic do spedytora, podalem numer listu przewozowego i dostalem numer do kierowcy, dzwonie do niego a an ze niby rozmawial ze mna,i ze na nastepny dzien sie omuwilem z nim, krew mnie zalala bo koles powiedzial ze mi nic dzisiaj nie dostarczy bo teraz to on juz wraca :), telefon do szybkiej paczki rozmowa z kordynatorem, za chwile telefon od kierowcy zebym nie odpierdalal takich nomerow bo go z roboty wylaja, odpowiedz byla prosta ma czas do 22 :) , paczka dotarla prawie o 23 , to co zobaczylem w srodku to kolejna opowiesc :P Edytowane 8 Lutego 2005 przez zembol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 co bylo w srodku ?? jestem bardzo ciekaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...