DoctorPulse Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) ja mam takie pytanko, kumpel chce kupić pożądny ram, nawet za 1200zł, i nie wiem co mu doradzić, ramy będą raczej z USA,waham sie między: Corsair XMS Extreme Memory Speed Platinum Series 368$ Mushkin Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-4400 273$ może ktoś doradzić...ram ma być dobry do o/c a może Vitesty?? może jakaś inna propozycja?? Edytowane 8 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Jak masz mozliwosci i kapuche to polecam Gskill, Adady jakies ew. ocz VX. do VX musisz sobie skolowac jakies 3.5V na Vdimie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ramki nie dla mnie, a mój kumpel ma możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ludzie sie ostatnimi czasy podniecaja Gskilem , inwestuj w to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Muskhiny, Adaty, Hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...