.miki Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 haj, moze powiem tak: zakochalem się i w monitorze i w cenie (<1500PLN) :) z tad moje pytanie: macie jakies doswiadczenie w imporcie tego typu sprzetu zza oceanu? znacie jakies firmy, ktore by sprowadziły tenze monitor? Jest co prawda polamer , jednak pozostaje dosc drogi, bardziej chodzi mi o firme, ktora np. sprowadzila by go do Polski i dala swoja gwarancje.. niech nawet za to wezmie 200-300 PLN - bede zadowolony:) aha , jeszcze jedno.. jak sie dowiedzialem via e-mail od firmy Samsung Electronics Polska nie będzie go w naszym kraju :( dzieki z gory za info pozdr. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moorfeusz Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wg. mnie to to jest ten sam model co 913N tylko ze w innym kolorze, ma taie same parametry.... a cena w granicach 2000zl.. Ogolnie tez sie zastanawialem nad tym monitorem, ale duzo ludzi powiedzialo ze mam poszukac jakiegos ze zlaczem DVI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.miki Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) DVI? obejdzie sie.. dobrze skalibrowany analog + dobra karta grafiki i nie ma roznicy... W tym monitorze chyba jedyna wada jest jego matryca (TN) ktora nie do konca (ponoc) odzwierciedla kolory. ale te 8MS robi swoje :) Ja ciagle czekam, mysle ze jeszcze 3-4 tygodnie i jak ceny (szalone) wreszcie sie unormuja do tego stopnia, ze bedzie mozna spokojnie porownac poszczegolne modele - wybrac .. no i w koncu postawic na biurku nowego LCD'ka :) /edit cos znalazlem ciekawego, look: Last week we tested 19" LCD screens and we have a new leader, the Samsung SyncMaster 913N link Edytowane 9 Lutego 2005 przez .miki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...