Skocz do zawartości
.miki

Lcd Zza Oceanu

Rekomendowane odpowiedzi

haj,

moze powiem tak: zakochalem się

i w monitorze i w cenie (<1500PLN) :)

z tad moje pytanie:

macie jakies doswiadczenie w imporcie tego typu sprzetu zza oceanu?

znacie jakies firmy, ktore by sprowadziły tenze monitor?

Jest co prawda polamer , jednak pozostaje dosc drogi,

bardziej chodzi mi o firme, ktora np. sprowadzila by go do Polski i dala swoja gwarancje.. niech nawet za to wezmie 200-300 PLN - bede zadowolony:)

aha , jeszcze jedno.. jak sie dowiedzialem via e-mail od firmy Samsung Electronics Polska nie będzie go w naszym kraju :(

dzieki z gory za info

pozdr.

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVI?

obejdzie sie.. dobrze skalibrowany analog + dobra karta grafiki i nie ma roznicy...

W tym monitorze chyba jedyna wada jest jego matryca (TN) ktora nie do konca (ponoc) odzwierciedla kolory.

ale te 8MS robi swoje :)

Ja ciagle czekam, mysle ze jeszcze 3-4 tygodnie i jak ceny (szalone) wreszcie sie unormuja do tego stopnia, ze bedzie mozna spokojnie porownac poszczegolne modele - wybrac .. no i w koncu postawic na biurku nowego LCD'ka :)

/edit

cos znalazlem ciekawego, look:

Last week we tested  19" LCD screens  and we have a new leader, the Samsung SyncMaster 913N

link Edytowane przez .miki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi