Patryk555 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Sprawa jest nastepujaca: mam plyte od kumpla z programem, zanim przegralem ja sobie, przeskanowalem ja programem mks_vir 2005, niestety wykryl on prawie 19 plikow zainfekowanych wirusem HLL.W32.Jeefo. Naszczescie jeszcze nie zainfekowal mi on systemu. Mozna cos zrobic, zebym przegrac ta plyte, ale usuwajac tego wirusa, tak zeby mi systemu nie zainfekowal??Bo teraz nie chce go usunac z tej plyty, bo chyba nie mozna usuwac wira z nagranej juz i zamknietej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 kopiujesz na dysk skanujesz i usuwasz vira i nargywasz ponownie. to samo bylo np. z gra project igi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ale jak skopiuje ja na kompa to ten wir juz sie zasiedli w komputerze, a czytalem gdzies na forum ze trudno sie go usuwa, a nie chce znowu wywalac systemu bo niedawno tez mialem problem z wirami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jezeli nie odpalisz zadnego pliku to ci nic niepowinien zaszkodzic. zgraj do dowolnego folderu (podzadnym pozorem nie odpalej nic z tej plytki) przeszuakaj antywirem i nagraj na cd. t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...