grzybu Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 qrde skad wziac takiego zeby chodzil na "popularnym" systemie ten z windows update odmowil mi posluszenstwa sa jush takie co beda chodzic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 SP1 chodzi bez problemu, trzeba tylko zmienić seriala windy :D Było o tym dużo z końcem września, poszukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek211 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wejdz sobie na strone http://www.imperator102.prv.pl/ jest tam wszystko co potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ok poradzilem sobie i udalo mi sie go zainstalowac ale podasz kolejnego uruchomienia wywalilo mi blad ze nei moze poznac co to za wersja i mnie wylogowalo z systemu i tylko wylacz albo znow to sami pomoglo format i reinstlka pieprze tego sp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 mi po instalacji SP1 zniknelo duzo pamieci systemowej, to znaczy dziwnie dużo było w użyciu......wywalilem badziewie hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...