Seth_Gecko Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam! Zainstalowalem na windowsie XP karte AverMedia TVPhone 98, sterowniki sa ze strony producenta zainstalowalem soft Aver Medii jednak po odpaleniu takiego programu (albo discalera) wiesz mi sie komp :( Tak twardo ze nawet nie moge zrobic ACD :/ Dodam ze pod win 98 u kolegi wszystko dzialalo sprawnie... w menadzerze Xp ja wykrywa... zmienialem sloty PCI i nie wiem co jest grane :( Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jaka plyta ?? moze stery do pci mobo. zobacz inne programy. a jakie windows xp z spX ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Sprobuj jakies inne stery znalesc, moze gdzies starsze będą. Poza tym to mi sie wydaje ze jakies przerwania sie gryzą. Wsadz ją do innego pci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ta karta tv nie dziala poprawnie na chipsetach via pod procesory amd. Jezeli masz ten chipset to prawdopodobnie tej karty nie uruchomisz. Jedynym znanym mi wyjatkiem jest ecs k7vza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...