/matthew/ Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam! Chwytam się każdej możliwość na szybszy internet... teraz pomyślałem o Tele2 http://www.tele2.pl/internet/dostep_staly/...dywidualne.html Co myslicie o ich ofercie?? Czy łącza tego typu maja sens?? Boję się, że nie będę miał często max. transfery (tj 32kB/s), słyszałem, ze wiele osób narzeka na radiówki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Dobra radiowka nie jest zla :) Mysle ze to dobra oferta (szczegolnie 512 na za 149zl bez limitu transferow, szczegolnie gdy nie ma sie dostepu do Net24 od Netii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Już mam mieszane uczucia... zobacz tutaj Ci ludzie wcale nie są zadowoleni z Tele 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiNS.pl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Już mam mieszane uczucia... zobacz 1268013[/snapback]generalnie taka nasza już cecha narodowa - marudzenie jest trendy eheh sprzedaje łącza Tele2 od 5 lat i jakos nie zauwazylem problemow z ich jakoscia i kienci rowniez. Sa sytuacje losowe tego niestety nikt nie uniknął - a tak BTW TPSA jest opluwana znienawidzona i krytykowana ale i tak wszyscy kupuja neostradkę hehehehe to mnie zawsze rozwala hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 marudzą, bo nie dostają to za co zapłacili - to jest chyba oczywiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 krytykowana ale i tak wszyscy kupuja neostradkę hehehehe to mnie zawsze rozwala hehehe 1391736[/snapback] Nie wszyscy, jest masa innych providerow, ktorzy czasami swiadcza uslugi lepiej niz TP :P Jesli chodzi o Tele2 to po problemach, ktore mialem z nimi w zwiazku z rozmowami miedzymiastowymi wiecej nie chce miec z nimi nic wspolnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiNS.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Nie wszyscy, jest masa innych providerow, ktorzy czasami swiadcza uslugi lepiej niz TP :P Jesli chodzi o Tele2 to po problemach, ktore mialem z nimi w zwiazku z rozmowami miedzymiastowymi wiecej nie chce miec z nimi nic wspolnego ;) 1394484[/snapback] Tele2 od telefonii i Tele2 (In2Loop Polska) od łącza radiowego to 2 inne światy i inne osoby inny sprzęt etc.... To są 2 odręne byty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Tele2 od telefonii i Tele2 (In2Loop Polska) od łącza radiowego to 2 inne światy i inne osoby inny sprzęt etc.... To są 2 odręne byty 1394590[/snapback] Tak czy siak nazwa jedna, firma tez jedna i gdyby ich lacze bylo jedna z opcji, ktora mialbym do wyboru to nie zdecydowalbym sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...