ppr5 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jestem w trakcie projektowania strony www w programie FrontPage i mam problem polegający na tym, że jeśli w menu głównym Microsoft Internet Explorer w "widok" zmienię rozmiar tekstu na "większy" lub "największy" to nazwy przycisków są znacznie powiększone i przesunięte poza tło i rozmiar przycisku projektowanej strony. Większość użytkowników ma ustawine rozmiar tekstu "średni", ale co z użytkownikami, którzy nie wiedzą, że to ma wpływ (bo nie muszą) to powinno działać poprawnie niezależnie od ustawienia rozmiaru tekstu. Proszę o pomoc, mój adres e-mail: ppr5@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jestem w trakcie projektowania strony www w programie FrontPage i mam problem polegający na tym, że jeśli w menu głównym Microsoft Internet Explorer w "widok" zmienię rozmiar tekstu na "większy" lub "największy" to nazwy przycisków są znacznie powiększone i przesunięte poza tło i rozmiar przycisku projektowanej strony. Większość użytkowników ma ustawine rozmiar tekstu "średni", ale co z użytkownikami, którzy nie wiedzą, że to ma wpływ (bo nie muszą) to powinno działać poprawnie niezależnie od ustawienia rozmiaru tekstu. Proszę o pomoc, mój adres e-mail: ppr5@wp.pl 1266375[/snapback] Nie da się zrobić strony tak, żeby przewidzieć wszystkie ustawienia, próbuj wszystko wstawiać w tabele o określonym layoucie. A tak wogóle to daj sobie spokój z frontpagem, polecam Dreamwevera .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 "programie FrontPage" w ogole to proponuje zmienic program na inny, sam kiedys uzywalem, FP dodaje cholernie duzo nie potrzebnego syfu to twojej strony :) Jezeli stronka bedzie dobrze dzialac pod IE to pod inne przegladarki moze byc kiepsko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 proponuje Macromedia DreamWaver tam nie ma takich problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 proponuje Macromedia DreamWaver tam nie ma takich problemow :) 1266843[/snapback] uzywam wersji 6 :) jest boska Oplaca sie zalatwiac sobie nowsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 zawsze się opłaca :) ... Jeśli wcześniej miało się kontakt z Flashem/Fireworksem/Directorem - to obsługa jest banalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...