Skocz do zawartości
ppr5

Rozmiar Tekstu Strony Www

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w trakcie projektowania strony www w programie FrontPage i mam problem polegający na tym, że jeśli w menu głównym Microsoft Internet Explorer w "widok" zmienię rozmiar tekstu na "większy" lub "największy" to nazwy przycisków

są znacznie powiększone i przesunięte poza tło i rozmiar przycisku projektowanej strony. Większość użytkowników ma ustawine rozmiar tekstu "średni", ale co z użytkownikami, którzy nie wiedzą, że to ma wpływ (bo nie muszą) to powinno działać poprawnie niezależnie od ustawienia rozmiaru tekstu. Proszę o pomoc, mój adres e-mail: ppr5@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w trakcie projektowania strony www w programie FrontPage i mam problem polegający na tym, że jeśli w menu głównym Microsoft Internet Explorer w "widok" zmienię rozmiar tekstu na "większy" lub "największy" to nazwy przycisków

są znacznie powiększone i przesunięte poza tło i rozmiar przycisku projektowanej strony. Większość użytkowników ma ustawine rozmiar tekstu "średni", ale co z użytkownikami, którzy nie wiedzą, że to ma wpływ (bo nie muszą) to powinno działać poprawnie niezależnie od ustawienia rozmiaru tekstu. Proszę o pomoc, mój adres e-mail: ppr5@wp.pl

1266375[/snapback]

Nie da się zrobić strony tak, żeby przewidzieć wszystkie ustawienia, próbuj wszystko wstawiać w tabele o określonym layoucie. A tak wogóle to daj sobie spokój z frontpagem, polecam Dreamwevera ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"programie FrontPage" w ogole to proponuje zmienic program na inny, sam kiedys uzywalem, FP dodaje cholernie duzo nie potrzebnego syfu to twojej strony :)

Jezeli stronka bedzie dobrze dzialac pod IE to pod inne przegladarki moze byc kiepsko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi