Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Od jakiegos czasu jestem posiadaczem telefoniku NOKIA 6210. Wlasciwie to jestem z niego zadawolony, ale wydaje mi sie ,ze ma jakies braki w porownaniu do innych noki 6210. Nie znalazlem w opcjach zadnego niejsca gdzie zapisywane bylyby naprzyklad dodatkowe dzwonki lub wiadomosci obraskowe. Nie wiem tez czemu nie moge wysylas ze swojego tekefonu dzwonkow na inne telefony. Nie znalazlem tez kompozytora. W innych telefonach noki bajerki takie mieszcza sie w katalogu dodatki, a u mnie takiego nie ma.

Zastanawiam sie wiec nad wgraniem innego softu. Czy moglibyscie powiedziec mi skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakis w miare nowy soft do mojego telefonu i podac dokladna instrukcje jak dokonac tej czynnosci. Jak mozecie to powiedzcie jakie programy beda mi do tego potrzebne i jak je zastosowac. Mam kabelek do podlaczania telefonu do komputera wiec mysle, ze jestem w stanie sam to zrobic.

Powiedzcie tez jakie moga byc skutki wgrania nowego oprogdamowania, bo slyszalem rozne teorie, ze moze traci jedna czestotliwosc albo inne dziene rzeczy moga sie dziac.

Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos obeznany w temacie i pomoze mi.

Pozdrawiam

Adam

Edytowane przez abbadona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz skąd jesteś to ci może wgram. A do wgrywania nie tylko potrzeby jest Flasher bo równiez konwerter. Program Rolis Flasher 4.79. A sam soft to znajdziesz gdzieś w necie albo w downloadzie www.techtronic.pl lub www.pasjagsm.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi