McFly2 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam. Mam pewien problem a mianowicie u jednego klienta w sieci bezprzewodowej cały czas sie wieszaja pingi a sygnal jest bardzo dobry i nie wiem czemu tak sie dzieje bo u innych uzytkowników nie ma takich problemów. Poprostu sygnał jest bardzo dobry a stronki raz mu sie ładuja raz nie i nie ma zielonego pojęcia co zrobic z tym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 A moze ten klient ma zasmiecony i zawirusowany system. Bardzo czesto takie problemy powoduja wiruski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Mam pewien problem a mianowicie u jednego klienta w sieci bezprzewodowej cały czas sie wieszaja pingi a sygnal jest bardzo dobry i nie wiem czemu tak sie dzieje bo u innych uzytkowników nie ma takich problemów. Poprostu sygnał jest bardzo dobry a stronki raz mu sie ładuja raz nie i nie ma zielonego pojęcia co zrobic z tym problemem. 1267277[/snapback] Ale sie wysililes kolego ;) Jaki system, jakie karty wi-fi, jaka plyta glowna. I dopiero mozemy dyskutowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...