Brush Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mam pytanie odnosnie ramu chce sobei wymienic ram z dimm 256 mb 133mhz na ddr 512 266mhz czy az tak bardzo odczuje ta roznice(taak mian bo tylko na taka pozwala mi moja plyta glowna esc k7s5a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvasiu Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 z tego co wiem, to ta płyta nie ma jeszcze Dual'a, ale różnice i tak odczujesz... podstawowa zasada - RAMu NIGDY ZA MAŁO!!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Po 1 to w zyciu nie kupuj kości 266 MHz tylko conajmniej 400 MHz. To będzie bardziej przyszłościowy zakup. Teraz będzie Ci chodziła z 266, ale w przyszłości jak zmienisz platformę to spokojnie będzie chodzić na 400. Co do różnicy to napewno odczujesz chociażby ze względu na dodatkowe 256 mb więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41235417 chce kupic ten ram i sie zastanawiam czy bedzie dzialal a pozatym jka mam kupic ram ktorego wogole teraz ni ebede mogl uzywac bo jka nie wiesz to moja plyta glowna obsluguje tylk oram 13 mhz i 266 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Tylko spokojnie :-P Twoja płyta obsługuje tylko 266 MHz, ale spokojnie możesz do niej włożyc kość 400 MHz (będzie działała poprostu z częstotliwością 266-dopasuje się do twojej mobo, że tak powiem). Reasumując kup najlepiej kość 400 MHz. Na tej aukcji co podałeś jest ram z korekcją błędów przeznaczony do serwerów i stacji roboczych. Taka kość nie nadaje się do pracy w klasycznych płytach głównych. z twoją płytą napewno nie będzie działał. Edytowane 10 Lutego 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 co z tego że osługuje 266.. 400 też będą śmigać bezproblemowo i będziesz mieć lepszy zapas na przyszłość.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 to jakoa kosc najlepie jkupic chodzi o 512 mb jakiej firmy jak mzoecie podajcie link do allegro (oczywscie tak zeby dzialalo z moja plyta glowna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 np.: Kingstony http://allegro.pl/show_item.php?item=41549880 Twinmosy http://allegro.pl/show_item.php?item=40857453 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 zastanawima sie bo w sklepie moge go kupic za 307 zl wiec nei zabardzo oplaca mi sie zamawiac a pozatym nie wime czy warto nie poczekac czy wrecz odwrotnie(czy ram 400mhz ostatnio tanie jeczy drozeje?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...