dandi1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam do was zajebiste pytanko B) co mom zrobic [ciach!]a jak przy instalacji wyskakuje blad danych (CRC) prosze o pomoc natychmiastowa :mur: :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 uszkodzona płyta lub plik z instalatorem jak był sciagany z netu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi1 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam do was pytanko B) jak pisze wczytywanie plyty czy cos takiego,wyskakuje takie pomaranczowe okno i pisze wczytywanie plyty i pisze ze jest nieorginalna plyta i mam wpisac kod czy klucz prosze o pomoc i podajcie ten klucz prosze o o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_ganja Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Słuchajcie co zrobić z tym zabezpieczeniem albo lepiej jak skontaktować się z wydawcami tej gazety albo gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 po prostu zainstaluj pacha i tam gdzie zainstalowales gre tam sa 4 ikonki tak jak na pulcicie i kturas z tych dziala.sam siem tez mialem takie problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kto za kody do rpm tunig niech da znac lub poda strone 3367918 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil35 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) mi gra działa lecz jesst to najwiekszy shit w jaki gralem w dodatku gra mi chodzi tylko w oknie i mam cale biale samochody. jak to cos mozna porównywac do nfsa. dlabym screena z tej gry ale nie wiem jak go zrobic Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez devil35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Print Screen i wklej do painta :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...