q3cOoL Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 SIEMA WSZYSTKIM !! .Mam nastepujacy problem otoz przy instalowaniu service pack 2 wyskoczyl mi blad i po instalacji ale problem to pozostaly folder po sp2 siedzi na mojej partycji i nie moge go usunac wszelkimi sposobami .I to wlasnie przez ten folder nie moge zainstalowac ponownie sp2 .Może mi ktos pomoc !!?? .Nazwa tego folderu to jakies cyferki mozna je zmienic ale w srodku jest folder o nazwie i386 z nim juz sie nie da nic zrobic. Moze jest jakis program do tego. Z gory Dziekuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 wygląda jak albo błąd na HDD albo błąd w RAm którego efektem jest jakiś głupi zapis na HDD. Odpal tryb awaryjny, zmuś go do CheckDisk albo sprubuj w trybie tekstowym z konsoli skasować ten folder. jest tez kilka programów które służą do "zwalniania" takich folderów których system broni. Nie zawsze skutecznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3cOoL Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 No tak niby to proste ale tych plikow ie da sie usunac nawet po formacie ma ktos moze jeszcze jakis pomysl ?? plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 próbowałeś ERASEREM ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Tego typu katalogi kasowac najlepiej z poziomu DOS'u .Wystarczy z dyskieti startowej i usunac dany katalog.Ja tak nie raz robilem i zawsze pomagalo. Albo jak Informatoł radzil czyli w trybie awaryjnym. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...