Skocz do zawartości
Peterq

komputer z OPTIMUSA;)

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie bylem u kolego co to se sprawil cos tyakiego...poprosil o instalacje wszystkiego bo to pierwszy komp, dal za niego 2200 za sama jednostke centralna, na zestaw skladaja sie: plyta....jezu zapomnialem nazwy...jakas na M...tylko nie msi tylko klasy bardziej ecs;), co dziwne chip via 266 a mozna tam wsadzic pamiatki sd idd.....po dwa banki...do tego antek 1700, 128 noname ddr, samsung 5400 60gb, no i chalowa obudowa z zasilaczem ktory, jest ustawiony w pionie!!!!!!!!rewelacja wsadzilem tam reke to az mne coflo, tam sie wszystko klebi, bo o3wiscie procek jest pod zasilaczem wszystko pieknie gorace, wiatraczek z zasilacza, to rownie fajnie moglby sluzyc za suszarke.....po wlaczeniu kompa uslyszalem mega ryk mega 8O 8O 8O od wiatraczka z proca ktory podczas pracy...zwalnia se sam i przyspiesza, co o3wiscie wszystko slychac.....po wlaczeniu kompa okazalo sie ze na biosie, jest haselko.....pieknie....takze nie moglem obakac jaka tam temp, ale mysle ze ze 70 napewno...poinstalowalem xp i wszystkie stery.....bo dobry jestem czlowiek i zrobilem to za darmo, bo panowie w serwisie chcieli za to 200 zeta..........tak se mysle, nastepnego kompa na pewno kupie w optimusie :P :P :P :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo dobry komp to komp złożony własnoręcznie co ważne po dobrze przemyślanych zakupach. Wszystkie "orginały" typu ?optimus i inne to masówka i na dodatek tania. Bo czym się charakteryzuje taki zestaw, tylko dobrym procesorem i bardzo niską ceną. A reszta, płyta szrotowata berz możliwości oc, dyk który za miesiąc padnie albo bedzie skutecznie spowalniałsystem bo taj jest z samsonami. Grafika poziomu GF2MX200. I co na tym ni to pograć, ni to popodkręcać tylko usiąść nad czymś takim i płakać.

Ja pierwszego kompa przyznam się tez mioałem z optimusa i był to P233mmx i to był pierwszy i ostatni mój "orginał" i tyle na ten temat. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...