Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 wlasnie bylem u kolego co to se sprawil cos tyakiego...poprosil o instalacje wszystkiego bo to pierwszy komp, dal za niego 2200 za sama jednostke centralna, na zestaw skladaja sie: plyta....jezu zapomnialem nazwy...jakas na M...tylko nie msi tylko klasy bardziej ecs;), co dziwne chip via 266 a mozna tam wsadzic pamiatki sd idd.....po dwa banki...do tego antek 1700, 128 noname ddr, samsung 5400 60gb, no i chalowa obudowa z zasilaczem ktory, jest ustawiony w pionie!!!!!!!!rewelacja wsadzilem tam reke to az mne coflo, tam sie wszystko klebi, bo o3wiscie procek jest pod zasilaczem wszystko pieknie gorace, wiatraczek z zasilacza, to rownie fajnie moglby sluzyc za suszarke.....po wlaczeniu kompa uslyszalem mega ryk mega 8O 8O 8O od wiatraczka z proca ktory podczas pracy...zwalnia se sam i przyspiesza, co o3wiscie wszystko slychac.....po wlaczeniu kompa okazalo sie ze na biosie, jest haselko.....pieknie....takze nie moglem obakac jaka tam temp, ale mysle ze ze 70 napewno...poinstalowalem xp i wszystkie stery.....bo dobry jestem czlowiek i zrobilem to za darmo, bo panowie w serwisie chcieli za to 200 zeta..........tak se mysle, nastepnego kompa na pewno kupie w optimusie :P :P :P :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Bo dobry komp to komp złożony własnoręcznie co ważne po dobrze przemyślanych zakupach. Wszystkie "orginały" typu ?optimus i inne to masówka i na dodatek tania. Bo czym się charakteryzuje taki zestaw, tylko dobrym procesorem i bardzo niską ceną. A reszta, płyta szrotowata berz możliwości oc, dyk który za miesiąc padnie albo bedzie skutecznie spowalniałsystem bo taj jest z samsonami. Grafika poziomu GF2MX200. I co na tym ni to pograć, ni to popodkręcać tylko usiąść nad czymś takim i płakać. Ja pierwszego kompa przyznam się tez mioałem z optimusa i był to P233mmx i to był pierwszy i ostatni mój "orginał" i tyle na ten temat. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...