glo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mam juz dosc republiki czy interii zamierzam zakupic konto na naprawde dobrym serverze ze stalym dostepem Intersuje mnie WWW + PHP oraz shell ircowy. Okolo 100-200mb na WWW. Co mozecie mi polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 risp.pl insane.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 linuxpl.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 linuxpl.com 1276556[/snapback] O ile mi wiadomo linuxpl.com zrezygnowal z shelli na irca. Sam serwer dzialal bardzo, bardzo wolno jak jeszcze oferowali takiej uslugi i szczerze mowiac ja bym go nie polecal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 O ile mi wiadomo linuxpl.com zrezygnowal z shelli na irca. Sam serwer dzialal bardzo, bardzo wolno jak jeszcze oferowali takiej uslugi i szczerze mowiac ja bym go nie polecal. 1276691[/snapback] moze i zrezygnowali.. zaraz polukam sobie :) użytkowałem konto ich kiedyś tam.. i byłem b. zadowolony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...