e!Gr00bY Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nie mogę uruchomić XP bo pisze, o bledzie lub braku pliku w windowssystem32configsystem i sugeruje, że moge to naprawić za pomocą płyte z WIN XP. Co z tym zrobić? Płyty chwilowo nie mam. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a awaryjny albo ostatnie dzialajace ustwaienia nie pomagaja w niczym ?? po czym Ci sie tak stalo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Moim zdaniem jest to zwionzane ze zbyt wysokim taktowaniem fsb/agp/pci albo proca, umnie pomoglo male odkrencenie fsb (mialem ponad 150 kolo154, niepamietam ile bo to na starym sprzecie bylo) do 150 i sie uruchomil. Ale jezeli naprawde zostal uszkodzony plik, to tylko plyta z XP ratuje, albo wizyra z dyskiem u kumpla ktory ma xp i skopiownie felernego pliku:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja też kiedyś miałem podobny problem z brakującym plikiem w XP. Niestety nawet konsola odzyskiwania z CD nie pomogła bo nie mogłem tego pliku nawet przegrać. Odmowa dostępu czy coś takiego, a byłem zalogowany jako administrator (dysk fat32). Do tej pory nie potrafię prosto rozwiązać tego problemu poza reinstalacją systemu. Dziwna sprawa z tym XP niby taki stabilny, a jak jakiś błąd czy brak pliku to tylko reinstalacja pomaga. Z tego powodu np. mój kuzyn przesiadł się z powrotem na 98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Nie mogę uruchomić XP bo pisze, o bledzie lub braku pliku w windowssystem32configsystem i sugeruje, że moge to naprawić za pomocą płyte z WIN XP. Co z tym zrobić? Płyty chwilowo nie mam. :? [gluteus maximus] z plytki to mozesz sobie co najwyzej uruchomic konsole odzyskiwania, lecz jesli nie zrobiles backupu katalogu /system to nic nie poradzisz; czeka cie reinstalka :( Oczywiscie moge sie mylic, mialem juz podobne wypadki i od tamtej pory zawsze robie backup tego katalogu i juz pare razy mi to uratowalo system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a awaryjny albo ostatnie dzialajace ustwaienia nie pomagaja w niczym ?? po czym Ci sie tak stalo ?? Oczywiście, że nie pomagają... Stało się to nagle, ale pewnie z winy procka (biegał sobie na 2.78GHz na AC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to jest po prostu dziwne w takim razie jezeli masz miejsce to nainstalowac raz jescze system na ten skopczony zostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ja mialem identiko komunikat nawet katalog sie zgadza i chodzilo w moim przypadku o ram zmniejsz timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...