PEti666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 mam durona 1600 i plyte asrock k7s8x. mam tez najnowszy bios do tej plyty. czy ktos mi pomoze w podkreceniu procka?? napisze mi ktos jak krok po kroku zmienic mnoznik (mam teraz 12) i napiecie w procku??z gory dziekuje....patrzylem na inne posty ale wszedzie pisze zmien mnoznik, zmien napiecie...(A JA NIE WIEM JAK TO SIE ROBI !!) procek teraz mi chodzi jako 1920mhz (12*160mhz) mam zainstalowany tez program CPUColl 7.2.6 i temp wynosi 44C z gory dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Najlepoiej bedzie jak sam sobie pomożesz czytając najpierw regulamin a potem jeszcze FAQ i Podstawowe zagadnienia.... miłej tektóry.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEti666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 o to chodzi ze nie znalazlem nigdzie....jak mi ktos da link gdzie to bedzie to super ale szukalem...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...