Gość qbaneo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) hej koledzy mam problemik z moją budą a sprawa jest taka ze cheftam już na nią i pragne abyście mi pomogli w pomysle jak tanio zmodować lub poprwić jej wygląd bo jest okropny moze być tez art o tej budzie i jak ją zmodować (nowatorskie pomysły mile widziane) a tu foty: ta jest troche zmodowana poniewaz nie znalazłem oryginała a cyfraka nie mam moja poza tym jest cała biała i ochydna pomocy z góry big thx!!!!!!!! Edytowane 10 Lutego 2005 przez qbaneo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Żygam Na Bude I prawidłowo - to jest ostatnio bardzo trendy :mrgreen: Btw. ktoś ma dla ciebie arta napisać o modowaniu tej budy? No tego jeszcze nie było... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbaneo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 nie o to mi chodzi ze ktoś ma napisać tylko ze moze ktoś już modował taka bude i zrobił o tym arcik ale ja narazie owego arcika nie znalazłe pomocy cd!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 He He dobre. Chłopie poprzeglądaj różne mody (na przykład w tym dziale) i napewno jakieś pomysły ci wpadna do głowy. Zreszta bez orginalnej foty to nikt ci nie powie co trzeba poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nikt nie powie bo nikomu raczej sie nie chce... nawet jesli ktoś modfował taką bude.. to Ty chcesz krok w krok taką samą zrobić? poco... Moze lepeij dla Ciebie gdybys kupił sobie juz zmodowaną bude w sklepie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Żygam Na BudeTego jeszcze nie bylo... Jak skonczysz, to zarzuc fote z wyniku prac ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 proponuje ci zjeść jakies kluski z sosem a potem wlasnie jak juz pisales zŻygać sie sie na bude :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Wyrzuc ja przez okno i Twoj problem zniknie, nie bedziesz mial na co zygac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Tematy coraz bardzie pomysłowe... Gratuluje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...