grzesio Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No, jak w temacie - musze sobie cuś przetłumaczyć. A drugie pytanie - jaka włoska sieć ma prefix 340, i z jakiej strony wysyłac na nia smsy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mio amigo parlo italiano molto bene. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Cosa Successo ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to jest prefix omnitela www.omnitelvodafone.it Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 to jest prefix omnitela www.omnitelvodafone.it Stary - super wielkie dzięki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 to jest prefix omnitela www.omnitelvodafone.it Stary - super wielkie dzięki!!!! Znalazłeś bramke sms :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Znalazłem - naprawdę wieeeeeeeelkie dzięki!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Znalazłem - naprawdę wieeeeeeeelkie dzięki!!!!!!! Zapodaj linka bo ja sie za cholere nie mogłem doszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Bo najpierw musisz sie zarejestrowac, a wtedy mozesz wyslac do 100 smsow dziennie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 pere pete - ale piersi pere gampe - ale nogi taka wymowa :D (chyba) Bylo sie we Wloszesz na plazy :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Było, było.... Tyle, że ja bardziej nauczyłem się wyzywać włochów bo to pedały 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Było, było.... Tyle, że ja bardziej nauczyłem się wyzywać włochów bo to pedały 8)Dawaj dawaj - za pare dni jade do Wloch, i moze sie przydac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Fiat, Lancia, Masserati, Ducati, Ferrari, Alfa Romejo :wink: - to tyle z mojego włoskiego :? A co do Włochów- tacy po 18 lat ze starymi babami chodzą za kasę dla towarzystwa i jeżdzą na tych swojich bajeranckich skuterach, a kult u nich do Fiat 500 Hardlop. Fajni ludzie 8) PS- gejów tam nie widziałem. Pojedź sobie Rafał do Niemiec albo do Holandii :lol: :lol: PS2- jak jechałem do Włoch( 1996) to miałem tłumacza elektronicznego. Zajebiście się to przydało, fajny bajer- polecam, bo po angielsku to czasem się trudno tam porozumieć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A co do Włochów- tacy po 18 lat ze starymi babami chodzą za kasę dla towarzystwa Bardzo fajne zajecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 grzesiu, help!!!! jak tam sie zarejestrować, pyta chyba o jakiś nr telefonu, cy cóś jak byś mógł szczegółową instrukcję mi szurnąć, bo ja tyle kumam po włosku co i w esperanto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Tera to juz sie nie zarejestrujesz - od 15 listopada trza miec numer w omnitelu. Ale jak BARDZO potrzebujesz to moge Ci udostepnic moje konto - tylko jak zmienisz haslo czy cus to zabije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 oj, nawet nie wiesz jak bardzo! tylko czy te sms idą do jakiegos archiwum, mam na mysli czy bedziesz wiedzial co ja wysylam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ja mówię płynnie, w czym pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Dzieki, juz nieaktualne - chodzilo o zarejestrowanie sie na stronie vodafone, ale z pomoca slownika jakos sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ehh te wloszki... zabierz mnie ze soba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Juz wrocilem :? Wloszki sa takie, ze malo sobie pare razy szyi nie przekrecilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Juz wrocilem :? Wloszki sa takie, ze malo sobie pare razy szyi nie przekrecilem ;) ale dalem babola :cry: spoznilem sie o jakis miesiac... ale nastepnym razem zabierz mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Juz wrocilem :? Wloszki sa takie, ze malo sobie pare razy szyi nie przekrecilem ;) Z tymi włoszkami to różnie jest... widzieliście ile one jedzą, a jakie mają, te, no, d..... ale jak sie trafi okaz to, khm...... wyborne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...