doodek66 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Mam COMBO LiteOn, jakiś tam model. Gdy chcę wyjać płytkę z napędu (obojętnie jaką) czesto pojawia się komunikat, ze chcę wyjąć dysk aktualnie używany, przynajmniej o takim sensie, choć słychać, ze dysk już dawno nie kręci. A druga sprawa, ze jak już wyjmę płytkę i zamknę napęd, tacka sama wysuwa się ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirusem. mi pomogło jak kiedyś tak miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirusem. mi pomogło jak kiedyś tak miałem 1270742[/snapback] Antywirus nic nie wykrywa, jest czysto, poza tym komp jest po naprawie, świeży instal całego softu pod Win 98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...