Felson Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Czym to sie rozni? Do czego stosuje? Jak wplywa na osiagi? Czy to cos jak GeForce i Quadro? Starczy pytan :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Czym to sie rozni? Do czego stosuje? Jak wplywa na osiagi? Czy to cos jak GeForce i Quadro? Starczy pytan :D Tak to jest takie Quadro, tyle ze w wersji Ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Odpowiednikiem r8500 jest zdaje sie fgl8800, ale szczegół > już od 2 dni pytam, pisze maile, szukam po stronach jak zainstalować od tego fgl setry na radku8500 - wkońcu sie zdenerwooye i przerobie ini, może to coś da :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Może to Ci coś rozjaśni :) Pierwszy link Drugi link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wielkie dzięki!! Choć z tego co przeczytałem w 1. linku to sytuacja sie wcale różowo nie przedstawia - to nie softquadro :) i piszą, że karta traci na wydajności w d3d... nie wiem... z jednej strony chciałbym, żeby mi Maya szybciej chodziła, a z drugiej lubie sobie pograć :/. No nic - będe miał twardy orzech do zgryzienia! Dzięki za pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...