frankenstein Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sorry że to może trochęz innej beczki ale to dla mnie bardzo ważne. Czy ktoś z Was może kiedykolwiek korzystał z usług tej firmy. Sprzedają oni wszelaki sprzęt komputerowy i dają ogromne rabaty (np.15%). Ceny wtedy są śmiesznie niskie. Jakie macie doświadczenia z nimi? Może dobre, może złe. Ulepszam kompa, a tam byłoby to chyba po najniższych cenach w Polsce. Adres www.mcomp.w.interia.pl Jeszcze jedno pytanie co do cennika ACtion.pl Przysłali mi na maila cennik ale jest on hurtowy i netto. Nie wiecie ile muszę dodać do cen abym ja szary człowiek mógł kupić tam trochę sprzętu? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 (...) Jeszcze jedno pytanie co do cennika ACtion.pl Przysłali mi na maila cennik ale jest on hurtowy i netto. Nie wiecie ile muszę dodać do cen abym ja szary człowiek mógł kupić tam trochę sprzętu? pozdrawiam Normalnie dadajesz 22% vat i może jeszcze coś bo kupujesz w detalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 dzięki. a może znasz kogoś kto kupował w actionie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czy komus zdazylo sie kupwac w tym sklepie http://www.mcomp.com.pl/ z Tych?? Niepokojace jest to ze jako dane kontaktowe podany jest tylko mail i numer komórkowy, oraz ze nie mozna osobiscie odebrac sprzetu (mimo podanego adresu) Czy ktos moglby zweryfikowac adres: Mcomp Komputery 43-100 Tychy ul. Wieniawskiego 74/3 czy rzeczywiscie miesci sie tam cokolwiek zwiazanego ze sprzedazą komputerow?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Czy ktos moglby zweryfikowac adres: Mcomp Komputery 43-100 Tychy ul. Wieniawskiego 74/3 czy rzeczywiscie miesci sie tam cokolwiek zwiazanego ze sprzedazą komputerow?? :) 1712886[/snapback] ide na rower, sprawdze edit: dowiedzialem sie ze to sklep internetowy od kumpla mojego kumpla z liceum :D JEST OK, wiec polecam http://www.mcomp.com.pl/ Edytowane 22 Października 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawuald Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Siemka Ja na mcomp.com.pl kupilem sobie nagrywarke dvd. Wyslalem im kase na drugi dzien zaksiegowali i wyslani i nanastepny mialem juz moj sprzet. Tylko kitowo zapokowane ale dziala i jest git Wiec polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 "Normalnie dadajesz 22% vat i może jeszcze coś bo kupujesz w detalu" LOL ale mu pomogles , mysle ze teraz juz moze sobie kase przygotowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 [OT] Qrde - to chyba najstarszy odkopany temat jaki widzialem :) Paź 15 2002 :arrow: Paź 22 2005 = 3 latka jak z bicza strzelil ;) Ale w tym temacie fajne jest to, ze zageszczenie Tyszan jest tu chyba najwieksze :) [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...