Apock Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Sprawa jest taka, mam gre ktora potrzebuje jezyka japonskiego. Wiec sciagnelem takowa czcionke. Wgralem do katalogu z innymi fontami i gitarra? Otoz nie! Gra dalej jej nie wykrywa. Office gładko widzi ten jezyk, a gra sie buntuje!=[ Zaczelem sciagac łatki z windows update z jezykami azjatyckimi - ale ten windows update jest taki sam jak ten caly windows czyli do kitu. Pomyslalem ze moze gra ma wlasny katalog z czcionkami ale jednak nie! Nie wiem co robic zaczynam wyrywac sobie wlosy z nosa, bo nabylem zupelnie legalnie gre ktora ma 1,8gb i nie dziala. Pomozcie panowie. Mam windowsa 98 se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 leee po cos nabywal gre po jezyku japonskim? umiesz japonski? Co to za gra tak spytam dla ciekawosci?! ściągnij japonskiego windowsa98 napewno pomoze :). Poszukaj oddzielnych latek z jezykami a nie przez windows update bo pod win98 roznie to z tym bywalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apock Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Hentai. :) A moze jakies zrodla? albo jaki trop podjac na googlach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 radze zainstalować 2000 albo XP :D taka moja rada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...