_Vip_ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Od czasu jak zmienilem sobie MoBo przestal mi dzialac Vcool :( Jaki mozecie polecic programik o podobnym dzialaniu,bez zbednych wodotryskow.Zalezy mi na pomiarze temperatury no i programowym schladzaniu CPU.(cpucool jest do kitu !!! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 http://republika.pl/pcnowinki/diagnostyczne.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ktory programik bys polecil ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Od czasu jak zmienilem sobie MoBo przestal mi dzialac Vcool :( Jaki mozecie polecic programik o podobnym dzialaniu,bez zbednych wodotryskow.Zalezy mi na pomiarze temperatury no i programowym schladzaniu CPU.(cpucool jest do kitu !!! ) a jaka masz wersje tego Vcoola???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Od czasu jak zmienilem sobie MoBo przestal mi dzialac Vcool :( Jaki mozecie polecic programik o podobnym dzialaniu,bez zbednych wodotryskow.Zalezy mi na pomiarze temperatury no i programowym schladzaniu CPU.(cpucool jest do kitu !!! ) a jaka masz wersje tego Vcoola???????????? najnowszy z oficjalnej stronki.Niepamietam dokladnie ale linka mialem z Twojepc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Od czasu jak zmienilem sobie MoBo przestal mi dzialac Vcool :( Jaki mozecie polecic programik o podobnym dzialaniu,bez zbednych wodotryskow.Zalezy mi na pomiarze temperatury no i programowym schladzaniu CPU.(cpucool jest do kitu !!! ) a jaka masz wersje tego Vcoola???????????? najnowszy z oficjalnej stronki.Niepamietam dokladnie ale linka mialem z Twojepc.pl Jesli to jest ten Vcool 1.8 Beta (Public Build 9) i nie chodzi na twojej Mobo to nie wiem co jest grane :?: :?: :?: http://vcool.occludo.net/VCool_18b9.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Od czasu jak zmienilem sobie MoBo przestal mi dzialac Vcool :( Jaki mozecie polecic programik o podobnym dzialaniu,bez zbednych wodotryskow.Zalezy mi na pomiarze temperatury no i programowym schladzaniu CPU.(cpucool jest do kitu !!! ) a jaka masz wersje tego Vcoola???????????? najnowszy z oficjalnej stronki.Niepamietam dokladnie ale linka mialem z Twojepc.pl Jesli to jest ten Vcool 1.8 Beta (Public Build 9) i nie chodzi na twojej Mobo to nie wiem co jest grane :?: :?: :?: http://vcool.occludo.net/VCool_18b9.zip tak to ten .Ja tez nie wiem co jest grane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 pisze ze nie dzial lub nie jest zainstalowany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Dziala !!!!!!! :D :D :D Wywalilem dziada.Wykasowalem z rejestru wszystkie klucze z vcool'a .Restart.Zainstalowalem i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z chipsetami kt 400 nie działa a szkoda :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...